O NAMA


Naša firma postoji od 01.07.2005-e godine I za taj period smo uspeli da izgradimo uspešnu poslovnu karijeru. U okviru našeg preduzeća postoji posebno oformljen tim stručnjaka koji se bavi izvođenjem radova vezanih za gasne I vodovodne instalacije, kao I za dijamantsko bušenje rupa u betonu različitih promera. Takođe postoji poseban tim koga čine zaposleni ciji je zadatak poboljšanje marketinga firme kao I praćenje tržišta I želja naših korisnika usluga.


Primarni cilj nam je da se poslovi obavljaju uz maksimalnu efikasnost I efektivnost, u što kraćem roku a sve to da bi naši korisnici usluga bili zadovoljni finalnim ishodom našeg rada. Naša želja je da našim komitentima omogućimo sigurnost koju oni očekuju kao I da uvek budemo spremni da pažljivo saslušamo njihove želje I potrebe I da ih uz maksimalno postovanje ispunimo.


Poverenje je ključ našeg uspeha I opstanka sve do današnjeg dana na veoma konkurentnom trzistu.


Našu uspešnu karijeru čine veliki poslovi obavljeni za velike kompanije kao I dosta poslova odbavljenih za fizička lica na teritoriji našeg okruga a I šire. Možemo se pohvaliti mnoštvom zadovoljnih korisnika kod kojih smo ostavili trajni pečat našega rada.

>>> REFERENCE OVDE  <<<

Iako smo jos uvek mlada firma ipak se možemo pohvaliti velikim iskustvom I spremnošću na stalno učenje I prilagođavanje sve raznolikijem I zahtevnijem tržištu i sve raznovrsnijim željama naših komitenata.


Sa punim pravom možemo tvrditi da angažujući naš tim dobijate maksimalni kvalitet I uslugu.

Pogledajte Vrste Usluga koje pružamo.


S’ postovanjem

DOO “Mega Plam Elite”

 
 

HIT CENE!

NAJPOVOLJNIJE CENE U SRBIJI !Dijamantsko Sečenje Betona i Bušenje Betona Srbija

Jagodina Pomoravlje Zlatibor Čačak Užice Kruševac Niš Kraljevo Kragujevac Beograd Novi Sad Subotica Leskovac Srbija

© Agencija Autentik                                    Ukupno Poseta: 9403       Danas: 20       Juče: 75
Raskrsnica Linkova
Yu Portal
Autentik
Autentik Top Lista